Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας eurokinissi

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά .Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο . Τα φαινόμενα πιθανόν έντονα στα Βορειοδυτικά
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ στα πελάγη

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη στα δυτικά προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στα βορειοδυτικά πιθανώς τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της. Στα βόρεια θα φτάσει τους 18 με 20 και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα: Στις 17/11/2007 επικράτησε ισχυρή κακοκαιρία με πλημμύρες σε πολλές περιοχές (Κομοτηνή και Καβάλα, νησιά του Ιονίου και Πελοπόννησο). Ανεμοστρόβιλος αναφέρθηκε στην Βοιωτία –Το 2012 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα