Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κρύο τις επόμενες μέρες

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κρύο τις επόμενες μέρες
Αρχείου eurokinissi

Αρχίζει να αλλάζει και πάλι ο καιρός χωρίς όμως ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά επίπεδα σε όλη τη χώρα
  • Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και τοπικά στα νότια από την Τρίτη και μετά τοπικά θα φτάσουν στα 7-8 μπ
  • Πολλές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος κυρίως στα Νότια και τα κεντρικά

Σήμερα Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13-01-2020
 

 

Στα δυτικά τοπικές νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 14-01-2020

 

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές στο νότιο Αιγαίο Βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα στα νοτιοδυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στο νότιο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15-01-2020

 

Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΠΕΜΠΤΗ 16-01-2020

 

Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Πελοποννήσου. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Νεφώσεις και βροχές από την Τρίτη στην Αττική

 

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με νεφώσεις και βόρειους ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους. Βροχές θα έχουμε από την Τρίτη και μετά. Ο υδράργυρος θα παρουσιάσει πτώση και δεν θα ξεπεράσουμε τους 10 βαθμούς.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο

 

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και με τη θερμοκρασία σε πτώση. Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα