Καιρός: Βροχές σε διάφορες περιοχές – Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Καιρός: Βροχές σε διάφορες περιοχές – Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Οι άνεμοι θα διατηρηθούν πολύ ενισχυμένοι κυρίως στο Βόρειο και κεντρικό Αιγαίο στα 8 με 9 μποφόρ

• Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια που θα περιοριστούν σταδιακά στο Αιγαίο

• Η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή για την εποχή

Για την Τρίτη στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 7, στα ανατολικά 7 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 15 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια και στα ορεινά χιονοπτώσεις (ενδεικτικό υψόμετρο 900 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version