Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και συγκέντρωση σκόνης

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και συγκέντρωση σκόνης
Ο ουρανός της Αθήνας Eurokinissi

Η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 20 βαθμούς. Υψηλές είναι και οι συγκεντρώσεις της σκόνης οι οποίες θα διατηρηθούν μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια και έχει ξεπεράσει τους 20 βαθμούς, ενώ τοπικά στην Κρήτη φτάνει τους 25 με 28 βαθμούς Κελσίου λόγω των νοτιάδων. Ήδη στα Χανιά στις 12:30 είχε 26 βαθμούς Κελσίου και ο υδράργυρος έχει την τάση να ανέβει κι άλλο. Σε αυτό βοηθούν και οι Ν-ΝΔ άνεμοι που ως καταβάτες σε πολλές περιοχές ανεβάζουν σε τοπικό επίπεδο τη θερμοκρασία.

Υψηλές είναι και οι συγκεντρώσεις της σκόνης οι οποίες θα διατηρηθούν μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης, ενώ αργότερα θα μετακινηθούν ανατολικότερα.

Απο πλευράς καιρικών συνθηκών, όπως έχουμε αναφέρει και στο τακτικό μας δελτίο από το NEWS24/7 για την προοπτική του καιρού από την Τετάρτη και κυρίως από την Πέμπτη και μετά θα έχουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικά φαινόμενα κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα