Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ηπειρωτικά

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ηπειρωτικά
Ζεστός καιρός Eurokinissi

Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία. Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ηπειρωτικά το απόγευμα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για παροδικές μπόρες στα βορειοανατολικά

• Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 μποφόρ

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν στα βόρεια και υπάρχει πιθανότητα στη Θράκη να έχουμε παροδικές μπόρες . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν οι άνεμοι σε νότιους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχουμε μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 27 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 27 με 29 στο Αιγαίο τους 24 με 27 και στη Κρήτη τοπικά 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, που από το μεσημέρι σταδιακά θα γίνουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 6/5/1913 επικράτησαν θυελλώδεις νοτιάδες οι οποίοι προκάλεσαν καταστροφές σε καλλιέργειες, σιδηροδρομικές και θαλάσσιες συγκοινωνίες, ενώ είχαμε και 1 νεκρό από ναυάγιο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα