Κακοκαιρία Αθηνά: Νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες

Κακοκαιρία Αθηνά: Νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή InTime

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες δυτικά κεντρικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

•Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια τοπικά ισχυρές από το απόγευμα

•Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 22 με 26 βαθμούς Κελσίου

•Οι άνεμοι τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο 6-7 μποφόρ

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

Δύο νέα κύματα κακοκαιρίας το επόμενο 7ημερο . Το πρώτο Κυριακή έως Τρίτη και το δεύτερο Πέμπτη και Παρασκευή Το δεύτερο κύμα θα είναι εντονότερο

Σήμερα Κυριακή ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση από τις μεσημβρινές ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση το βράδυ στα δυτικά τοπικά στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 18 βαθμούς, και στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης το βράδυ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 10/10/1898 είχαμε έντονες βροχοπτώσεις με πλημμύρες στην Ανατολική Στερεά. — Το 2011 εμφανίστηκε υδροσίφωνας στην Αίγινα και το 2012 στο Φαληράκι Ρόδου. Το 2013 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές και είχαμε πλημμύρες στην Ηλεία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα