Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες το Σάββατο

Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες το Σάββατο
Παραλία στην Πάρο Eurokinissi

Τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 4 μποφόρ στα ανατολικά τα 5 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά τα 7 μποφόρ
  • Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι στα ηπειρωτικά  
  • Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου 

 

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες  νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 35 και  στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος καιρός       

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ  στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός   

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 11/7/2001 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στη Βόρεια Αττική και στην Εύβοια. Το 2004 σημειώθηκαν 40°C σε Αθήνα, Καλαμάτα και Τυμπάκι Κρήτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα