Ομίχλες και παροδική συννεφιά μέχρι την Κυριακή

Ομίχλες και παροδική συννεφιά μέχρι την Κυριακή
Μπόρα στην Αθήνα Eurokinissi

Σήμερα σε όλη τη χώρα ο καιρός προβλέπεται παροδικά νεφελώδης κυρίως στα ανατολικά όπου θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές.

Μεγάλη εμμονή παρουσιάζει ο ισχυρός αντικυκλώνας ο οποίος καλύπτει όλη την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη και ο οποίος θα εξακολουθήσει να εμποδίζει τα συστήματα που σχηματίζονται στη Δυτική Ευρώπη να κινηθούν ανατολικότερα..

Σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες πολλές βροχές θα έχει η Δυτική και Κεντρική Μεσόγειος ενώ στα ανατολικά τα Βαλκάνια θα επικρατήσει άνομβρος καιρός.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ:

Σήμερα σε όλη τη χώρα ο καιρός προβλέπεται παροδικά νεφελώδης κυρίως στα ανατολικά όπου θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι βοριάδες θα έχουν μέγιστη ένταση στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.

 

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι αυξημένες το πρωί. . ΟΙ άνεμοι θα πνέουν ΒΑ 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μπ

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μπ Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Δεν αλλάζει σημαντικά ο καιρός τις επόμενες ημέρες ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν κι άλλο .

 

Την Τετάρτη στα ανατολικά νότια θα υπάρχουν και πάλι παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5 μπ .

 

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στα ανατολικά και νότια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές , ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός .ΟΙ άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί τοπικά ΝΑ 4-5 μπ και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 5 μπ Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα