Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια – Ανεβαίνει από την Πέμπτη η θερμοκρασία

Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια – Ανεβαίνει από την Πέμπτη η θερμοκρασία
Ηλιοφάνεια στην Αργολίδα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη και τις επόμενες ημέρες.

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τρίτη σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη 
χώρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. 

 

ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αίθριος καιρός. Παροδικές τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

 

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα