Πρόσκαιρη βελτίωση την Τρίτη – Νέες βροχές από την Πέμπτη

Πρόσκαιρη βελτίωση την Τρίτη – Νέες βροχές από την Πέμπτη
Φθινοπωρινές εικόνες από το νομό Λαρίσης Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Δευτέρα αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Τη Δευτέρα θα επηρεαστούν τα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια με φαινόμενα που τοπικά θα είναι ισχυρά στα δυτικά και το βράδυ στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ενώ θα ενισχυθούν οι νοτιάδες στα 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μπ.

Από την Τρίτη το κύμα των έντονων βροχοπτώσεων θα περάσει και ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά. Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης από τα βορειοδυτικά και κυρίως την Πέμπτη όπου θα επηρεαστούν τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

ΤΡΙΤΗ

 

Στη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια τις πρωινές ώρες, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ

 

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα