Σχεδόν αίθριος καιρός με μελτέμι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Σχεδόν αίθριος καιρός με μελτέμι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Μελτέμι και τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια Pixabay

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές

Σήμερα Τετάρτη στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και τις Σποράδες προβλέπονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά και την Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι βόρειοι άνεμοι σταδιακά θα φτάσουν στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 09-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά της δυτικής χώρας όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-07-2020 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-07-2020

Αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως το Σάββατο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο και από το απόγευμα της Κυριακής στο Ιόνιο θα ενισχυθούν . Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος και με μέγιστη θερμοκρασία περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα