Σχεδόν αίθριος καιρός ως τον Δεκαπενταύγουστο – Παροδική αστάθεια από Κυριακή

Σχεδόν αίθριος καιρός ως τον Δεκαπενταύγουστο – Παροδική αστάθεια από Κυριακή

Δεκαπενταύγουστος με σχεδόν αίθριο καιρό, αλλά και κανονικές τιμές θερμοκρασίας για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Το επόμενο τριήμερο θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός

Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ με πρόσκαιρη εξασθένηση τον Δεκαπενταύγουστο

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή

Σήμερα, Πέμπτη, στη Μακεδονία και τη Θράκη και στην Ήπειρο προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία και τοπικούς όμβρους στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15-08-2020

Στα βόρεια αρχικά αίθριος καιρός, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και νότια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16-08-2020

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία μεμονωμένες καταιγίδες και στα υπόλοιπα ορεινά τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17-08-2020

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως στη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα κεντρικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Παροδική αστάθεια στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος με παροδική αστάθεια το Σάββατο Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version