Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία την Δευτέρα – Περιορισμένη αστάθεια στα ΒΑ

Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία την Δευτέρα – Περιορισμένη αστάθεια στα ΒΑ
Καλοκαίρι στην Αθήνα Eurokinissi

Η θερμοκρασία την Δευτέρα δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά γ

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Την Κυριακή η θερμοκρασία έφτασε τους 35 με 37 βαθμούς σε Λαμία και Λάρισα, ενώ σήμερα θα πέσει λίγο και δεν θα ξεπεράσουμε τους 34 βαθμούς Κελσίου
  • Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με φαινόμενα αστάθειας στα βόρεια ορεινά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα νότια τοπικά στα νότια 5-6 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5, στα κεντρικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 31 με 33 και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος και παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 15/6/1966 είχαμε ισχυρότατη καταιγίδα στη Καρδίτσα που προκάλεσε το θάνατο 45χρονου γεωργού από κεραυνό και τραυματίστηκαν 46 άτομα από την ισχυρή χαλαζόπτωση στο χωριό Φανάρι, 23 εξ αυτών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Στο χωριό Λοξάδα εκατοντάδες πουλερικά σκοτώθηκαν, μαζί και 2 άλογα από τη χαλαζόπτωση. Χαλαζόπτωση επηρέασε και τη Κοζάνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα