Σταματάει η αστάθεια από την Πέμπτη – Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Σταματάει η αστάθεια από την Πέμπτη – Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο
Καταιγίδα στον Παγασητικό Κόλπο Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη και τις επόμενες ημέρες.

Τοπικά έντονη αστάθεια στα ηπειρωτικά την Τρίτη και θερμοκρασίες σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Δεν αποκλείονται τοπικές χαλαζοπτώσεις σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Μέση κατηγορία κινδύνου για πυρκαγιές σύμφωνα με την πρόγνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Λίγες νεφώσεις οι οποίες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και τα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός, όμως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα