Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Καθαρά Δευτέρα στη Νέα Κίο eurokinissi

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Καλός θα είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Μπορεί να έχουμε πρόσκαιρη επιδείνωση από την Πέμπτη από τα δυτικά αλλά την Παρασκευή σταδιακά προβλέπεται βελτίωση του καιρού.

Έτσι το Σάββατο στην ανατολική νησιωτική χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ που βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο θα είναι καλή για την εποχή.

Την Κυριακή θα επικρατήσει γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα δυτικά θα πυκνώσουν και το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια 5 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο πιθανόν πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Την Καθαρά  Δευτέρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Την Τρίτη αλλάζει ο καιρός και στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφωσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version