Τοπικές νεφώσεις και καλές θερμοκρασίες την Δευτέρα

Τοπικές νεφώσεις και καλές θερμοκρασίες την Δευτέρα
Συννεφιά στην Αθήνα Eurokinissi

Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα δυτικά -Τοπικά περιορισμένη ορατότητα

• Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στα πελάγη τα 4 με 5 μποφόρ

Τη Δευτέρα στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι με την ίδια ένταση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες παροδικές νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 16/11/2008 δημιουργήθηκε ανεμοστρόβιλος στη Κέρκυρα, ενώ το 2010 είχαμε 7 υδροσίφωνες σε Ηγουμενίτσα, Σύβοτα, Αγ. Παρασκευή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα