Τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές τις επόμενες μέρες

Τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές τις επόμενες μέρες
Υψηλές θερμοκρασίες Eurokinissi

Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις με παροδικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο

• Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Στα δυτικά και τα βόρεια από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 15-10-2020

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ. Μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-10-2020

Στα δυτικά, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν να είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Στα βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπεςπεριοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο βαθμιαία από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17-10-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με βροχές το Σάββατο

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές το Σάββατο. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα