Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα δυτικά

Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα δυτικά
Ήλιος στον ουρανό της Αθήνας Eurokinissi

Χωρίς σημαντικές βροχές μετά την Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Από την Τρίτη και μετά δεν προβλέπονται σημαντικές βροχές
  • Θερμοκρασία σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες από τις πρώτες πρωινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο, πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία θα είναι ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες.. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί έως 8 μποφόρ. Βαθμιαία οι άνεμοι και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς.

ΤΡΙΤΗ 29-09-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στη Θράκη και τα νησιά βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τις Κυκλάδες και από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά θα παρουσιάσουν βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά..


ΤΕΤΑΡΤΗ 30-09-2020

Σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.


ΠΕΜΠΤΗ 01-10-2020

Προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί με περαιτέρω εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-10-2020

Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο 5 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές δυτικών διευθύνσεων έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα