Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές- Μόνο στα βόρεια ορεινά πιθανή αστάθεια

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές- Μόνο στα βόρεια ορεινά πιθανή αστάθεια
Ήλιος στον ουρανό της Αθήνας eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή φτάνοντας τοπικά και τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου

Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Δευτέρα σε όλη τ5η χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα το πρωί τοπικά θα είναι περιορισμένη.

Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 με 32 και στα νησιά του Αιγαίου τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 8/6/1964 είχαμε φονική κακοκαιρία στη Β. Ελλάδα και το 1983 όψιμη χιονόπτωση στη Πίνδο άνω των 2000μ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα