Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τη Δευτέρα- Βελτίωση από Τρίτη

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τη Δευτέρα- Βελτίωση από Τρίτη
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ- ΚΥΜΑΤΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI) Eurokinissi

Τα φαινόμενα που πιθανώς κατά τόπους θα είναι ισχυρά, βαθμιαία από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα . Σταδιακή βελτίωση του καιρού από την Τρίτη

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα νοτιοδυτικά και τα βορειοανατολικά πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τα 7 με 8 μποφόρ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4-1-2021

Νεφώσεις με βροχές και  καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα που πιθανώς κατά τόπους θα είναι ισχυρά, βαθμιαία από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν και από τις βραδινές ώρες κατά τόπους στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά και τα νότια πελάγη τοπικά 7 και πιθανώς στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, που γρήγορα στα δυτικά και αργότερα στα ανατολικά, θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

ΤΡΙΤΗ 5-1-2021

 

Τις πρωινές ώρες στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς πρόσκαιρα κυρίως στις νοτιότερες περιοχές θα είναι ισχυρές. Βαθμιαία ο καιρός από τα βόρεια θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6-1-2021

 

Στα δυτικά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ στις βορειότερες περιοχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές αργότερα στα βόρεια. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, και στα υπόλοιπα νοτιοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 7-1-2021

 

Στα δυτικά και τα βόρεια, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα κεντρικά και τα νότια.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα – Βροχές τη Δευτέρα

 

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές τη Δευτέρα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχή τη Δευτέρα

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές τη Δευτέρα . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα