Υποχωρεί από τη Δευτέρα η κακοκαιρία

Υποχωρεί από τη Δευτέρα η κακοκαιρία
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ (EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Λίγα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Υποχωρεί από τη Δευτέρα και από τα δυτικά η κακοκαιρία-Λίγα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται συννεφιά με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, από το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-12-2020

 

Στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που από το μεσημέρι στη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αρκετή ηλιοφάνεια, με παροδικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΡΙΤΗ 29-12-2020

 

Στα δυτικά προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές στα βόρεια και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30-12-2020

 

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές στα βόρεια και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 31-12-2020

 

Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα δυτικά και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

 

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα