Κανονικά η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό

Αποκλεισμένη από τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΑΤΤΙΚΑΤ είναι από το πρωί της Τρίτης 16/06/2009, η Εγνατία οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου της Παναγίας. 
Περίπου 400 εργαζόμενοι από την Θεσσαλία, την Ήπειρο, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, που δούλεψαν στα δύο τμήματα της Εγνατίας Μέτσοβο - Παναγία και Παναγία β Γρεβενά μετά το προειδοποιητικό ολιγόλεπτο κλείσιμο του δρόμου τις προηγούμενες ημέρες, είναι αποφασισμένοι αυτή τη φορά να μην αποχωρήσουν εάν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους, που είναι οι οφειλές δεδουλευμένων 3,5 μηνών.  (EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Αποκλεισμένη από τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΑΤΤΙΚΑΤ είναι από το πρωί της Τρίτης 16/06/2009, η Εγνατία οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου της Παναγίας. Περίπου 400 εργαζόμενοι από την Θεσσαλία, την Ήπειρο, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, που δούλεψαν στα δύο τμήματα της Εγνατίας Μέτσοβο - Παναγία και Παναγία β Γρεβενά μετά το προειδοποιητικό ολιγόλεπτο κλείσιμο του δρόμου τις προηγούμενες ημέρες, είναι αποφασισμένοι αυτή τη φορά να μην αποχωρήσουν εάν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους, που είναι οι οφειλές δεδουλευμένων 3,5 μηνών. (EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό. Κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Καστοριάς - Φλώρινας

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό, που είχε διακοπεί χθες στο νομό Κοζάνης από τον κόμβο Κοίλων μέχρι τον κόμβο Καλαμιάς, λόγω της χιονόπτωσης.

Κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Καστοριάς - Φλώρινας μέσω Βιτσίου, από το 18ο έως το 20ο χλμ.

Σε κατάσταση ετοιμότητας είναι οι αρχές στον Έβρο, καθώς λόγω της υπερχείλισης φράγματος στη Βουλγαρία ενδέχεται να αυξηθεί η στάθμη των νερών στους παραποτάμους Άρδα και Ερυθροπόταμο.

Για προληπτικούς λόγους ειδοποιήθηκαν οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείς των δήμων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, να μη πλησιάζουν στα αναχώματα των δύο ποταμών και να απομακρύνουν ζώα και μηχανήματα. Μέχρι στιγμής η κατάσταση χαρακτηρίζεται διαχειρίσιμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οδηγοί στο έλεος της κακοκαιρίας

SHARE:

24Media Network