Κανονικά και με τους επίσημους στη θέση τους η παρέλαση

Κανονικά και με τους επίσημους στη θέση τους η παρέλαση
ΑΘΗΝΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ -ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) Eurokinissi

Διαβάστε τι αποφάσισε η κυβέρνηση ενόψει της παρέλασης για την 25η Μαρτίου. Όλα τα μέλη της θα βρεθούν στις εξέδρες. Αστυνόμευση ζήτησε ο Μ. Βορίδης

Να πραγματοποιηθούν κανονικά οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, αποφασίστηκε μετά από ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.

Λόγω του φόβου επεισοδίων είχαν πέσει στο τραπέζι οι προτάσεις της αναβολής ή της μη παρουσίας επισήμων, ωστόσο απορρίφθηκαν και οι δύο.

Έτσι, οι παρελάσεις θα γίνουν και θα δώσουν το “παρών” όλα τα μέλη της κυβέρνησης.

Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι αποφάσεις για τα μέτρα που θα ισχύουν την ημέρα της παρέλασης, τα οποία αναμένεται να είναι πολύ αυστηρά.

Στη σύσκεψη επισημάνθηκε η ανάγκη να δοθεί μήνυμα ενότητας την 25η Μαρτίου.

Στη σύσκεψη, πήραν μέρος οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος, Παιδείας Γ.Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλος και Π.Καψής.

Αναφερόμενος στο θέμα ο υπουργός Υποδομών με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ζήτησε αποτελεσματική αστυνόμευση της κεντρικής στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα και απέδωσε τα επεισόδια στις δυνάμεις της Αριστεράς και σε κάποιους εξτρεμιστές της δεξιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα