ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Κηδεία του Κάρολου Παπούλια.

Το τελευταίο αντίο στον Κάρολο Παπούλια

Σήμερα αποχαιρετάμε έναν πιστό και ανυστερόβουλο υπηρέτη του τόπου μας, είπε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον επικήδειο. Το παρών τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι έδωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Κάρολος Παπούλιας: Την Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία, την Πέμπτη η ταφή του

Την Τετάρτη θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Κάρολου Παπούλια στον ΙΝ Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι και την Πέμπτη η ταφή του στο νησί των Ιωαννίνων, με τιμές αρχηγού κράτους.

Ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης

Ιωάννης Βαρβιτσιώτης για Παπούλια: "Συγκέντρωσε τη διαρκή αναγνώριση του ιστορικού του μέλλοντος"

Τη συγκίνηση και τη θλίψη του εξέφρασε με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στον θάνατο του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε από τις πιο επιδραστικές πολιτικές μορφές των τελευταίων δεκαετιών"

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του Κάρολου Παπούλια. "Υπήρξε από τις πιο επιδραστικές πολιτικές μορφές των τελευταίων δεκαετιών".

Πέθανε ο Κάρολος Παπούλιας

Κάρολος Παπούλιας: Όταν είχε σπάσει το κοντάρι σε προσπάθειά του στο επί κοντώ

Ο Κάρολος Παπούλιας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε το 2014 με τον Κώστα Φιλιππίδη θυμήθηκε τα χρόνια που έκανε επι κοντώ και τη στιγμή που του έσπασε το κοντάρι του σε αγώνες.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης για Παπούλια: Ακούραστος υπερασπιστής της Δημοκρατίας

Με θλίψη και ευγνωμοσύνη αποχαιρέτησε μέσω δήλωσής του ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης τον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής.

Ανάληψη καθηκόντων του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου

Παυλόπουλος για Παπούλια: Ευπατρίδης πολιτικός με λαμπρές αντιστασιακές περγαμηνές

Η δήλωση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου για τον θάνατο του Καρόλου Παπούλια. "Υπηρέτησε τον δημόσιο βίο με ανιδιοτελή αφοσίωση στο καθήκον και ανεπίληπτο ήθος", ανέφερε.

Ο Κάρολος Παπούλιας

Κάρολος Παπούλιας: Η αντίσταση, η πολιτική πορεία του και ο αθλητισμός

Σοσιαλιστής πολιτικός ο Κάρολος Παπούλιας άφησε έντονο το αποτύπωμά του στην πολιτική σκηνή της χώρας διατελώντας Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας από το 2005 έως το 2015.