ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Νέοι με μάσκες συζητούν στο κέντρο της Αθήνας

Freedom Pass: Έως τις 20 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα - Ποια η διαδικασία

Ο Γιώργος Γεωργαντάς ανέφερε πως έως τις 20 Ιουλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την Κάρτα Ελευθερίας των νέων 18 - 25. Πώς θα γίνεται η αίτηση και ποιοι οι δικαιούχοι. Από βδομάδα ανοίγουν οι εμβολιασμοί των 15 -1 7 ετών.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ηλιόπουλος: Καλούμε τους νέους να εμβολιαστούν παρά την κυβερνητική προσβολή και υποκρισία

Να αγνοήσουν την "κυβερνητική προσβολή" και "υποκρισία" και να εμβολιαστούν κάλεσε τους νέους ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο ΓΓ του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης

Βαρουφάκης για Freedom Pass: Χαιρετίζουμε το μέτρο, αλλά είναι πολύ λίγο και πολύ αργά

Ο κ. Βαρουφάκης εκτιμά ότι η κυβέρνηση πήρε το μέτρο αυτό «για να συγκαλύψουν το γεγονός ότι δεν δημιούργησε το δίκτυο των κέντρων εμβολιασμού και αναγκάζεται με αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις να τραβήξει τους νέους να εμβολιαστούν».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Έρχονται και τα άλλα "προνόμια" για εμβολιασμένους - Η μάχη με τη μετάλλαξη Δέλτα και οι μάσκες

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει και σε νέες ανακοινώσεις κινήτρων για εμβολιασμό μετά την “κάρτα ελευθερίας” για τους 18- 25, ενώ καλεί την αντιπολίτευση να στηρίξει τον εμβολιασμό των νέων και αντικρούει την κριτική για προεκλογικό μέτρο και παροχολογία

Καρέ από συγκέντρωση φοιτητών

ΣΥΡΙΖΑ για Freedom Pass: "Τους αντιμετωπίζει σαν ψάρια που θα τσιμπήσουν"

Μια προσπάθεια του πρωθυπουργού να αποπροσανατολίζει τους νέους χαρακτηρίζει τη μέθοδο προπληρωμένης κάρτας ο ΣΥΡΙΖΑ. "Τους αντιμετωπίζει σαν ψάρια που θα τσιμπήσουν μήπως και ξεχάσουν τον αυταρχισμό και το ξύλο στις πλατείες", σημειώνει.

Εμβολιασμός νέου

Freedom Pass: Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ για κάθε νέο που θα εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού

Προπληρωμένη κάρτα αξίας 150 ευρώ θα προσφέρεται σε όποιον νέο ηλικίας 18 έως και 25 ετών εμβολιαστεί, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Πού θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.