20 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά. Η συγκινητική αφιέρωση του Ράδιο Αρβύλα

20 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά. Η συγκινητική αφιέρωση του Ράδιο Αρβύλα

Με μια αφιέρωση στον Αντώνη Παραρά, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή πριν από 20 χρόνια, έκλεισαν και φέτος όπως κάθε χρόνο, την εκπομπή τους οι Ράδιο Αρβύλα (Vid)

Ο Αντώνης Παραράς πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 29 ετών στις 4 Φεβρουαρίου του 1997. Μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Σωτήρη Καλυβάτση παρουσίαζαν την εκπομπή Κομφούζιο στην ΕΤ3 και εν συνεχεία στο STAR. Στο Κομφούζιο συμμετείχε και ο Γιάννης Σερβετάς.

Μετά τον θάνατο του ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν την κοινή, τηλεοπτική τους πορεία με την εκπομπή "Α.Μ.Α.Ν." η οποία θα έβγαινε στον "αέρα" με τον Αντώνη Παραρά. Κάπως έτσι τα αρχικά ΑΜΑΝ, απέκτησαν την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς, μετά τον θάνατο του τρίτου της παρέας.

"Τα γράμματα του Α.Μ.Α.Ν. ως αρχικά εμπνεύσθηκαν τελικά όχι από εμάς αλλά από τους φίλους μας τηλεθεατές με έναν τρυφερό και συγκινητικό τρόπο", απαντούσαν οι Κανάκης και Καλυβάτσης σε συνέντευξη τους στο Βήμα, τον Ιανουάριο του 2001, με αφορμή την τότε συμμετοχή τους στην ταινία Στάκαμαν του Αντώνη Καφετζόπουλου.

Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του Α. Παραρά, το δίδυμο Κανάκη - Καλυβάτση δεν συνεχίζει μαζί στον επαγγελματικό τομέα, με τον πρώτο να είναι παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα. Χθες, ο Α. Κανάκης έκλεισε την εκπομπή με ένα μήνυμα για τον αδικοχαμένο Παραρά.

"Σαν σήμερα είναι 20 χρόνια ακριβώς. Το 1994 ξεκινήσαμε το Κομφούζιο και δυστυχώς τρία χρόνια μετά ο Αντώνης "έφυγε" από τη ζωή και από τότε μέχρι και σήμερα το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε όποια εκπομπή κι αν έχουμε, είτε το ΑΜΑΝ είτε το Ράδιο Αρβύλα, είναι αυτή την ημερομηνία να κλείνουμε τις εκπομπές μας με το να θυμόμαστε τον φίλο μας Αντώνη, ένα καταπληκτικό παιδί για όλους όσοι τον γνώριζαν, πραγματικά μοναδικό παιδί. Σήμερα είναι και η  επέτειος από τη γέννηση του Μπομπ Μάρλεϊ, του αγαπημένου καλλιτέχνη του Αντώνη, οπότε κλείνουμε έτσι το Ράδιο Αρβύλα", ανέφερε ο Α. Κανάκης.

Παρακάτω, ένα αφιέρωμα στις καλύτερες στιγμές από το Κομφούζιο:

SHARE: