53χρονος στον Κολωνό: Πρώην μέλος της ΝΔ και επίτροπος σε Εκκλησία ήταν ο παιδοβιαστής

53χρονος στον Κολωνό: Πρώην μέλος της ΝΔ και επίτροπος σε Εκκλησία ήταν ο παιδοβιαστής
Ο φερόμενος ως βιαστής INTIME NEWS

Σύμφωνα με τον εφημέριο του ιερού ναού στον Λόφο Σκουζέ ο 53χρονος είχε απομακρυνθεί λόγω "υπερβολικής συμπεριφοράς". Έχει ανασταλεί η κομματική του ιδιότητα από τη ΝΔ.

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε επί 4 μήνες και εξέδιδε 12χρονη από τον Κολωνό, απειλώντας τη. Οι Αρχές εξετάζουν το σχέδιο δράσης του 53χρονου άνδρα και μέσα από τη μελέτη των ηλεκτρονικών του στοιχείων και τις τηλεφωνικές του επαφές, προσπαθούν να ανιχνεύσουν τουλάχιστον ακόμη 200 άτομα που είχαν εκδηλώσει “ενδιαφέρον” για να βιάσουν το ανήλικο κορίτσι.

Το ίδιο το παιδί προσδιορίζει στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, πως αναγκάστηκε υπό την απειλή βίας και όπλου να συνευρεθεί ερωτικά με άλλους 10-15 άντρες, εκτός του 53χρονου που την βίαζε μέσα στο κατάστημά του, με τους υπόλοιπους να τη βιάζουν σε δωμάτιο ή σε αυτοκίνητο στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο δεύτερος συλληφθείς παιδοβιαστής, 42χρονος επίσης Έλληνας, ταυτοποιήθηκε με επίδειξη της φωτογραφίας του στο θύμα που τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η έρευνα από τα ηλεκτρονικά ίχνη και τις τηλεφωνικές επαφές του 53χρονου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος ήταν μέλος της ΝΔ, κάτι που επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας ότι έχει ανασταλεί ήδη η κομματική του ιδιότητα. Ο κ.Οικονόμου χαρακτήρισε απαράδεκτη “όποια προσπάθεια επικοινωνιακής ή πολιτικής εκμετάλλευσης, στοχοποιώντας πολιτικά πρόσωπα, που είχαν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας προφανώς το ποιον του και τις φρικτές πράξεις του”. Τόνισε ότι τώρα η προσοχή όλων πρέπει να εστιαστεί στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος.

Ο άνδρας ήταν ακόμη επίτροπος για παραπάνω από τρία χρόνια στον ιερό ναό του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ. Ο εφημέριος του ναού ανέφερε μάλιστα πως απομακρύνθηκε από τον ναό καθώς του άρεσε “να ξεχωρίζει”. Μετά τον διωγμό του από τον Άγιο Αιμιλιανό ο 53χρονος βρέθηκε στην Εκκλησία του Εσταυρωμένου. Αυτή η προβολή είναι κάτι που όπως φαίνεται επιδίωκε, φωτογραφιζόμενος με διασήμους και κομματικά στελέχη, προσπαθώντας να αποκρύψει με κάθε τρόπο τη παραβατική του συμπεριφορά.

Ο φερόμενος ως βιαστής INTIME NEWS

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της, αποκάλυψε στο MEGA τον τρόπο με τον οποίον ήρθε στο φως ο εφιάλτης που βίωνε η μικρή.

Συγκεκριμένα, το συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης είδε τα μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό της η 12χρονη από τον δράστη, τα οποία η δικηγόρος τα χαρακτήρισε σοκαριστικά.

“Αμέσως μόλις το αντελήφθηκαν πήραν το παιδί και πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία. Θεωρώ πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την ΓΑΔΑ και την αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης”, είπε η κα Ταραχοπούλου.

Όπως λέει η ανήλικη, ο φερόμενος ως δράστης την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αδράς αμοιβής. Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Έντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, και είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδοβιαστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με το παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όσο συνέβαιναν τα παραπάνω, ο 53χρονος διατηρούσε δύο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο ένα ήταν με το κανονικό του όνομα (έχει πλέον “κατέβει”) και είχε ανεβάσει βίντεο με τον ίδιο να ψέλνει, φωτογραφίες με ζώα, με ιερωμένους, με διασήμους και με πολιτικούς της ΝΔ.

Με το δεύτερο, ψεύτικο προφίλ, έστελνε υλικό σε “ενδιαφερόμενους”, που όπως φαίνεται ήταν πάνω από 200 άτομα. Η μητέρα της μικρής που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, οργισμένη δήλωσε στον Alpha πως: “Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω”, ενώ ξεκαθάρισε πως το μόνο που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου.

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η 12χρονη τον “προκαλούσε” στέλνοντάς του φωτογραφίες ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος, ενώ στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκε φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα