Αχαΐα: Φωτιά σε δασική έκταση μετά από πτώση κεραυνών

Αχαΐα: Φωτιά σε δασική έκταση μετά από πτώση κεραυνών

Μεγάλη φωτιά είχε ξεσπάσει στον Κρίνο Αχαΐας σε δασική περιοχή όταν έπεσε κεραυνός. Σωτήρια η επέμβαση της Πυροσβεστικής και εθελοντών

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση λίγα λεπτά μετά τις 6.30 το απόγευμα στη θέση Κρίνος της Δυτικής Αχαΐας. Η φωτιά ξέσπασε μετά από πτώση κεραυνών κοντά σε σπίτια που βρίσκονται στον οικισμό ‘»Μπούκουρα».

Αμέσως σήμανε συναγερμός γιατί υπήρχαν πολύ κοντά σπίτια, ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Στο σημείο επιχείρησαν 7 οχήματα της πυροσβεστικής με 15 άνδρες, εθελοντές από την Κάτω Αχαΐα και τον Κρίνο με αποτέλεσμα να τεθεί υπό έλεγχο.

Αχαΐα: Φωτιά σε δασική έκταση μετά από πτώση κεραυνών

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο deltiokairou.gr

Από το μεσημέρι της Κυριακής έχει αρχίσει η επέλαση της κακοκαιρίας με έντονη βροχόπτωση, συνοδευόμενη από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα την πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη αυτής περιοχή. Κύριο χαρακτηριστικό των ακραίων καιρικών φαινομένων η έντονη βροχόπτωση η συνεχής πτώση κεραυνών αλλά και χαλαζόπτωση κατά μήκος της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος της κάτω Αχαγιάς.

Εξάλλου η Εθνική Οδός (Ε.Ο.) Πατρών – Πύργου έκλεισε στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας. Κλειστό είναι το ρεύμα προς Πάτρα, ενώ σε πολλά σημεία οι οδηγοί έχουν σταματήσει γιατί δεν υπάρχει ορατότητα.

Με πληροφορίες από patrastimes, tempo24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε πλήρη εξέλιξη επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα

SHARE:

24Media Network