Αγία Βαρβάρα: Γνωστό το θύμα στις Αρχές – Πού στρέφονται οι έρευνες

Αγία Βαρβάρα: Γνωστό το θύμα στις Αρχές – Πού στρέφονται οι έρευνες
Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Eurokinissi

Γνωστός στις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών ο άνδρας που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στην Αγία Βαρβάρα. Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον θάνατο άνδρα που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το απόγευμα της Κυριακής (311/07) στην Αγία Βαρβάρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το OPEN, οι Αρχές εξετάζουν χώρο στον οποίο φαίνεται ότι συναντήθηκαν νωρίτερα ο δράστης και το θύμα.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί υπήρξε έντονη λογομαχία, με αποτέλεσμα ο δράστης να καταδιώκει το θύμα, του πυροβολώντας στη μέση του δρόμου

Μόλις οι πυροβολισμοί έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους της περιοχής, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και, όταν έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τέσσερις κάλυκες.

Από μαρτυρίες οι Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν. Μόλις το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος ο δράστης εξαφανίστηκε. Λίγο αργότερα, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν για το θύμα ότι ήταν γνωστό στις Αρχές, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα