Άγιος Παντελεήμονας: Ομοφοβική επίθεση σε βάρος 26χρονου

Άγιος Παντελεήμονας: Ομοφοβική επίθεση σε βάρος 26χρονου
Επίθεση στο δρόμο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Θύμα μπούλινγκ και ξυλοδαρμού έπεσε ένας 26χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα, λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού. Σε 4 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (29/7) ένας 26χρονος δέχτηκε επίθεση από ομάδα 4 ανηλίκων, λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Πατησίων, όπου οι τέσσερις νεαροί επιτέθηκαν σε 26χρονο με κίνητρο τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών. Οι τέσσερις νεαροί εντοπίστηκαν λίγο αργότερα και συνελήφθησαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Φερών.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, όπου αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Σε βάρος των τεσσάρων κατηγορουμένων και συγκεκριμένα δύο 17χρονων, πολωνικής και αλβανικής υπηκοότητας, ενός 15χρονου ελληνικής υπηκοότητας και ενός ακόμα Πολωνού 18 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης για σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη και στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα