Αγρίνιο: Εντοπίστηκε ο άνδρας που χτύπησε με φωτοβολίδα τη 19χρονη

Πλήθος κόσμου προσπαθεί να βοηθήσει την 19χρονη που έπεσε αιμόφυρτη το βράδυ της Τρίτης στο Αγρίνιο
Πλήθος κόσμου προσπαθεί να βοηθήσει την 19χρονη που έπεσε αιμόφυρτη το βράδυ της Τρίτης στο Αγρίνιο AGRINIOPRESS

Η αστυνομία αξιοποίησε πλάνα από κάμερες ασφαλείας αλλά και γενετικό υλικό προκειμένου να βρεθεί στα ίχνη του δράστη που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τη 19χρονη Μαρία.

Εντοπίστηκε ο άνδρας που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τη 19χρονη στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Η αστυνομία αξιοποίησε πλάνα από κάμερες ασφαλείας αλλά και γενετικό υλικό προκειμένου να βρεθεί στα ίχνη του δράστη που τραυμάτισε με φωτοβολίδα την 19χρονη στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στη μνήμη του Παύλου Φυσσα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο δράστης είναι νεαρός σε ηλικία, κάτοικος της περιοχής και στόχος του ήταν να χτυπήσει αστυνομικό.

Θέση στο συμβάν πήραν και οι αντιεξουσιαστές του Αγρινίου, οι οποίοι ευχήθηκαν στην κοπέλα από το Αγρίνιο ταχεία ανάρρωση.

«Η αντι-βία ως επιλογή του κόσμου του αγώνα είναι μονόδρομος αν και τα μέσα της άμυνας και ο τρόπος χρήσης τους οφείλουν στο μέτρο του δυνατού να μην πλήττουν συμμετέχοντες, αλληλέγγυους ή διερχόμενους» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Η Μαρία είχε βγει εκείνη την νύκτα από το φροντιστήριο για να κάνει διάλειμμα μαζί με τις φίλες της και δεν πρόλαβε να φύγει από το σημείο όταν άρχισε ο πετροπόλεμος.

Τότε μία φωτοβολίδα ναυτικού τύπου την πέτυχε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα το κορίτσι να πέσει κάτω αναίσθητο.

Η 19χρονη υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της, ενώ η οικογένεια σκέφτεται να υποβάλει αγωγή κατά του Δημοσίου και των αρχών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αγρίνιο: Σε δεύτερο χειρουργείο υποβάλλεται η 19χρονη που δέχτηκε φωτοβολίδα στο πρόσωπο

Αγρίνιο: Η 19χρονη έκανε διάλειμμα από το φροντιστήριο και δέχθηκε τη φωτοβολίδα στο κεφάλι

Αγρίνιο: 19χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από ναυτική φωτοβολίδα

SHARE:

24Media Network