Αγρίνιο: Σε δεύτερο χειρουργείο υποβάλλεται η 19χρονη που δέχτηκε φωτοβολίδα στο πρόσωπο

Αγρίνιο: Σε δεύτερο χειρουργείο υποβάλλεται η 19χρονη που δέχτηκε φωτοβολίδα στο πρόσωπο
Πλήθος κόσμου προσπαθεί να βοηθήσει την 19χρονη που έπεσε αιμόφυρτη το βράδυ της Τρίτης στο Αγρίνιο agriniopress

Η νεαρή που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής της αστυνομίας με κουκουλοφόρους την Τρίτη, δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό.

Στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» νοσηλεύεται από το πρωί της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου η 19χρονη Μαρία, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από αντικείμενο που δέχθηκε στα επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και κουκουλοφόρων στο κέντρο του Αγρινίου, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με τον γναθοχειρουργό του νοσοκομείου Χατζηκώστα, που κουράρει τη 19χρονη και όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο agriniopress, η νεαρή βρίσκεται σε καλή κατάσταση αιμοδυναμικά και νευρολογικά.

Η άτυχη νεαρή νοσηλεύεται στην αντίστοιχη κλινική του νοσοκομείου και την Δευτέρα, αφού υποχωρήσει το οίδημα, πρόκειται να χειρουργηθεί. Θα είναι το δεύτερο χειρουργείο για τη 19χρονη, αφού το πρώτο της έγινε άμεσα στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και πλαστική χειρουργική για την αποκατάστασή της.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η 19χρονη δεν φαίνεται να θυμάται από πού ακριβώς προήλθε το χτύπημά της, πιθανά και λόγω του σοκ που υπέστη. Στο πλευρό της βρίσκονται οικεία της πρόσωπα, που καλούνται να διαχειριστούν μια δύσκολη κατάσταση, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.

Ως προς την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι αστυνομικοί εξάγουν πλέον το συμπέρασμα πως η νεαρή δέχτηκε στο πρόσωπο αυτοσχέδια φωτοβολίδα, που πιθανώς να εκτοξεύτηκε από επίσης αυτοσχέδιο μηχανισμό.

Η φωτοβολίδα στόχευε τους αστυνομικούς και συμπεραίνεται πως άτομα μεταξύ των κουκουλοφόρων ήθελαν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό μεταξύ των μελών των αστυνομικών δυνάμεων, που εκείνη την ώρα τους απωθούσαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα