Αγρίνιο: Θρήνος στην κηδεία του σμηνίτη που σκοτώθηκε στη Βόνιτσα

Αγρίνιο: Θρήνος στην κηδεία του σμηνίτη που σκοτώθηκε στη Βόνιτσα

Στο Δοκίμι η νεκρώσιμος ακολουθία του σμηνίτη που μαζί με τον συνάδελφό του βρήκαν τραγικό θάνατο στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας, κοντά στα Παλιάμπελα της Βόνιτσας.

Όλο το χωριό του Δοκιμίου αποχαιρετά αυτήν την ώρα τον 25χρονο Λεωνίδα Ζαχαράκη, τον έναν εκ των δυο σμηνιτών που το πρωί της Πέμπτης βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας, κοντά στα Παλιάμπελα της Βόνιτσας.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς, τα δυο αδέρφια του, οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου 25χρονου νέου, που τόσο νωρίς και με τόσο τραγικό τρόπο, έφυγε από κοντά τους.

Αγρίνιο: Θρήνος στην κηδεία του σμηνίτη που σκοτώθηκε στη Βόνιτσα

Ο Λεωνίδας, ήταν ένας νέος γεμάτος δύναμη και αγάπη για τη ζωή, φοιτούσε σε Πανεπιστημιακό Τμήμα στο Αγρίνιο και ήταν αρχηγός στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου. Οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι της ομάδας ήταν επίσης  εκεί.

Βουβός ο θρήνος στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Δοκίμι, όπου όλοι οι κάτοικοι του χωριού, είπαν στον Λεωνίδα το τελευταίο αντίo. Εκεί βρίσκεται και άγημα της Πολεμικής Αεροπορίες, για να αποδώσει τιμές στον άτυχο σμηνίτη.

ΠΗΓΗ AGRINIOPRESS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αιματηρή έξοδος για 3 σμηνίτες από την βάση του Ακτίου στην Βόνιτσα-Μετωπική με φορτηγό!

SHARE:

24Media Network