Αίγιο: Νεκρή στο σπίτι της η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου

Αίγιο: Νεκρή στο σπίτι της η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου
Μαρίτα Αγγελοπούλου Facebook

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην Καλλιθέα Αιγίου η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου. Η νεαρή γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αιγίου από την είδηση του θανάτου της επιχειρηματία Μαρίτα Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα Αιγίου, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το thebest, η νεαρή γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα των οικείων της, οπότε το πρωί της Δευτέρας με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματός της, βρίσκοντάς την νεκρή. Η ίδια ήταν ιδιοκτήτρια του Cafe-Bar-Restaurant Ανώνυμο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το θάνατο της γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS247, δείχνουν πως ήταν αιφνίδιος, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η δολοφονία του Άγγελου Αγγελόπουλου

Η Μαρίτα είχε χάσει με τραγικό τρόπο τον πατέρα της Άγγελο, καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης. Είχε βρεθεί δολοφονημένος στις 3 Φεβρουαρίου 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. ««Πρόκειται για ένα γεγονός που συντάραξε, τον εσωτερικό μου κόσμο πρωτίστως, όλη την ύπαρξη μου ή γίνεσαι πιο δυνατός ή καταρρέεις. Εγώ επέλεξα να γίνω πιο δυνατή. Οι αρχές και οι αξίες του πατέρα μου, ήταν η δύναμη μου για να μην «πέσω» είχε πει για το τραγικό περιστατικό.

Όλα είχαν συμβεί τα μεσάνυχτα της 3ης Φεβρουαρίου, όταν ο 59χρονος Αγγελος Αγγελόπουλος, δολοφονήθηκε στο γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου διέμενε στην οδό Μελετοπούλων, στο Αίγιο.

Τον πυροβόλησε με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα ένας 23χρονος. Στις 11 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα, ηλικίας 27, 24 23 και 25 ετών για τη δολοφονία (τρεις άνδρες και μια γυναίκα σύντροφος του 27χρονου)

Ομολόγησαν το έγκλημα και υποστήριξαν πως έδρασαν υπό τις οδηγίες και τις εντολές 46χρονου. Επρόκειτο για επιχειρηματία της Αιγιάλειας, πρώην συνέταιρο του θύματος, ο οποίος υποστήριζε πως είχαν οικονομικές διαφορές με τον Αγγελόπουλο.

Τον Απρίλιο του 2013, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου καταδίκασε τους τρεις εκ των κατηγορουμένων (ανάμεσα τους και ο εντολέας) σε ισόβια κάθειρξη, τον τέταρτο σε 18 χρόνια φυλάκισης και αθώωσε την 25χρονη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα