Αίγιο: Θλίψη για τον θάνατο της Μαρίτας Αγγελοπούλου – Οι αναφορές στη δολοφονία του πατέρα της

Αίγιο: Θλίψη για τον θάνατο της Μαρίτας Αγγελοπούλου – Οι αναφορές στη δολοφονία του πατέρα της
Facebook

Φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν την γνωστή επιχειρηματία Μαρίτα Αγγελοπούλου μέσα από την σελίδα της στο Facebook. Οι αναφορές στην δολοφονία του πατέρα της.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου μετά τη είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή χθες, Δευτέρα μέσα στο διαμέρισμά της.

Η οικογένεια και οι φίλοι της έχουν βυθιστεί στο πένθος, ενώ σπαρακτικά είναι τα μηνύματα που γράφουν φίλοι της στο προφίλ της στο Facebook.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ιδιοκτήτρια του Cafe-Bar-Restaurant Ανώνυμο. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και αναμένεται να εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα στη σελίδα που διατηρούσε στο Facebook, ξεχωρίζει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μιας φίλης της που περιγράφει την ημέρα της κηδείας του πατέρα της.

“Από το πρωί που έμαθα πως μας άφησες, μου περνάνε από το μυαλό στιγμές μας από τα 15χρόνια μας μέχρι πρόσφατα. Πιο πολύ από όλες τη νύχτα που ήμασταν σπίτι σου πριν την κηδεία του μπαμπά σου. Δεν ήθελες να κάθεσαι στο σαλόνι που ήταν το φέρετρο και μας είχες πάρει να καθόμαστε σε άλλο χώρο. Κάποια στιγμή μου ζήτησες να πάμε στην κουζίνα να φέρουμε κάποια κεράσματα. Καθώς περάσαμε από την ανοιχτή πόρτα του σαλονιού, μου είπες : “Μισό λεπτό να δω, τι κάνει”. Πήγες κοντά του, χάιδεψες το φέρετρο και επέστρεψες λέγοντας: “Καλά είναι”. Τώρα που πας να τον βρεις , είμαι σίγουρη πως θα είσαι κι εσύ καλά αφού θα είσαι πάλι στην αγκαλιά του. Καλό ταξίδι, Μαρίτα μου!”, γράφει φίλη της στο Facebook.

Η δολοφονία του Άγγελου Αγγελόπουλου

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου, όπως αναφέρει το thebest, ποτέ δεν ξεπέρασε τη δολοφονία του αγαπημένου της πατέρα Άγγελου Αγγελόπουλου. Zούσε πάντα με τις μνήμες εκείνης της τραγικής υπόθεσης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Άγγελος Αγγελόπουλος, γνωστός καθηγητής μαθηματικών και πολυσυζητημένο πρόσωπο, μετά τη χρεοκοπία της εταιρείας Synthesis Α.Ε, στην οποία ήταν βασικός μέτοχος, δέχθηκε επίθεση το μοιραίο βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2011, την ώρα που επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του, μέσα στο γκαράζ της πολυκατοικίας του διαμερίσματος της Μελετοπούλων 61Α.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, οι τρεις νεαροί είχαν αποπειραθεί άλλη μία φορά να δολοφονήσουν τον Αγγελόπουλο μέσα στον Ιανουάριο του 2011, όμως δεν τα κατάφεραν κι έτσι προσπάθησαν ξανά, δυστυχώς αυτή τη φορά επιτυγχάνοντας τον στόχο τους.

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης της δολοφονίας του, όπως έγινε αργότερα γνωστό, είναι ότι οι δολοφόνοι φαίνεται να ήθελαν να δολοφονήσουν και την Μαρίτα. Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του πατέρα της, η Μαρίτα είχε δεχτεί ένα απειλητικό χτύπημα από αγνώστους που είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό της χωρίς η ίδια να τραυματιστεί, καθώς ο μηχανισμός εξερράγη ξημερώματα έξω από το σπίτι της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα