Αιματηρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Αιματηρά επεισόδια μεταξύ Ιρακινών και Αφγανών μεταναστών σημειώθηκαν χθες το βράδυ στη δομή Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μαχαίρι ένας 31χρονος Ιρακινός-Επιχείρηση «σκούπα» σε οικοδομή στην Δυτική Θεσσαλονίκη που είχε καταληφθεί παράνομα από αλλοδαπούς.

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν χθες το βράδυ μεταξύ Ιρακινών και Αφγανών στη δομή φιλοξενίας Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μαχαίρωμα που δέχτηκε, ένας 32χρονος Ιρακινός.

Στο σημείο επενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ και μετά από αρκετή ώρα η τάξη αποκαταστάθηκε και επανήλθε η ηρεμία στη δομή.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε εντωμεταξύ μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση οικοδομής στην δυτική Θεσσαλονίκης που είχαν παράνομα καταλάβει και διέμεναν σε αυτοί δεκάδες αλλοδαποί, με αποτέλεσμα να γίνουν παράπονα και καταγγελίες από τους γείτονες για τις υγειονομικές συνθήκες που επικρατούσαν στο σημείο.

Από την Αστυνομία εντοπίστηκαν 48 μετανάστες που διέθεταν προσωρινά νομιμοποιητικά έγγραφα και αφού τους έγινε υπόδειξη να απομακρυνθούν από τον χώρο αφέθηκαν ελεύθεροι και προσήχθησαν ακόμη 61 μετανάστες που δεν διέθεταν καν προσωρινά νομιμοποιητικά έγγραφα και θα ακολουθηθεί για την περίπτωσή τους η συνήθης διαδικασία από το Αλλοδαπών.

SHARE:

24Media Network