Αίσιο τέλος με τον κτηνοτρόφο από τη Θεσπρωτία

Αίσιο τέλος με τον κτηνοτρόφο από τη Θεσπρωτία

Στο σπίτι του επέστρεψε ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος, ο οποίος όπως αποδείχτηκε απλά περιφερόταν όλο αυτό το διάστημα από τις 24 Σεπτεμβρίου που εξαφανίστηκε

Στο σπίτι του γύρισε μόνος του σήμερα ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος που εξαφανίστηκε από το μεσημέρι της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

Όλο αυτό το διάστημα όπως αποδείχτηκε τελικά περιφερόταν στην γύρω περιοχή, μέχρι που αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του και να δοθεί έτσι ένα τέλος στην αγωνία των συγγενών του.

Για τον σύζυγο και πατέρα δύο ανήλικων κοριτσιών πραγματοποιούσαν έρευνες επί σειρά ημερών, Αστυνομία, Πυροσβεστική ακόμα και συγχωριανοί του ενώ όλοι εξέφραζαν φόβους ακόμα και για το χειρότερο.

Το χρονικό της εξαφάνισης του Ηλία Ντρίκου

Την ημέρα της εξαφάνισής του ξεκίνησε από το χωριό του στις Φιλιάτες για να πάει στον στάβλο που διατηρεί η οικογένεια, στην περιοχή Σίδερη. Στις 8 το πρωί μίλησε στο τηλέφωνο με τον πατέρα του που βρισκόταν για κυνήγι εκεί κοντά. Συνεννοήθηκαν για την απογευματινή βάρδια στο στάβλο και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά. Δύο ώρες μετά επικοινώνησε με τη σύζυγο του και της είπε: «Είμαι έτοιμος να μπω στο αμάξι για να επιστρέψω».

Είχε μάλιστα σκοπό να περάσει όπως της είπε από φούρνο για να αγοράσει ψωμί .

Οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον καλέσουν στο τηλέφωνο του αλλά εκείνος δεν απαντούσε κάτι που τους έκανε εντύπωση γιατί δεν το συνήθιζε. Ανησύχησαν και ειδοποίησαν τον πατέρα του που βρισκόταν εκεί κοντά, να πάει δει τι συμβαίνει στο στάβλο. Όταν εκείνος έφτασε στο σημείο, βρήκε το αυτοκίνητο ανοιχτό με τα κλειδιά πάνω στη μίζα και μέσα τα δύο κινητά τηλέφωνα του γιου του, καθώς και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Ο Ηλίας ήταν άφαντος.

Αυτό που είχε προξενήσει από την αρχή υποψίες στην Αστυνομία πως ήταν μία οικειοθελής εξαφάνιση, ήταν ότι το σκηνικό έδειχνε σκηνοθετημένο ειδικά σε ό,τι αφορά στο αυτοκίνητο όπου όλα τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν τακτοποιημένα στη σειρά.

Για τον εντοπισμό του είχε ενεργοποιηθεί και Silver Alert ύστερα από εντολή των Αρχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ με εξαφάνιση 35χρονου κτηνοτρόφου στη Θεσπρωτία

SHARE:

24Media Network