Ακρίτα σε Άδωνι: Εμείς τέσσερα σκυλιά έχουμε και μας βγήκαν όλοι στούρνοι - Η απάντησή του

Έλενα Ακρίτα - Άδωνις Γεωργιάδης

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε στα "Νέα" ένα ειρωνικό κείμενο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την πρωτοβουλία του να διαβαστούν αρχαία ελληνικά σε σκύλους από παιδάκια. Πώς αντέδρασε;

Αρχαία ελληνικά σε σκύλους διάβασαν παιδάκια στην Ελληνική Αγωγή, τη σχολή του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και το τρολάρισμα που δέχτηκε ήταν ανελέητο, με το twitter να παίρνει φωτιά με τα ευρηματικά σχόλιά και τα ευφυέστατα memes.

Στην ουσία επρόκειτο για μια πειραματική διαδικασία μάθησης, που διευκολύνει τα παιδιά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην ανάγνωση κειμένων με τη βοήθεια των σκύλων.

Στην πρωτοβουλία του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε η Έλενα Ακρίτα, σε ένα ειρωνικό κείμενό της που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα "Τα Νέα", διακωμωδώντας την όλα διαδικασία με τον δικό της τρόπο.

Μερικά αποσπάσματα του κειμένου της

"Είδα προχθές ένα κοκονάκι και μου απήγγειλε Ησιόδου Θεογονία νεράκι. Πέσανε τα μούτρα μου, να μην το πω; Πολύ το ντράπηκα το ξένο το σκυλί. Εμείς τέσσερα σκυλιά έχουμε και μας βγήκαν όλοι στούρνοι".

"Όταν γυρίσαμε σπίτι τα μάζεψα όλα και τους δήλωσα πως θα τα γράψω στην σχολή του Αδώνιδος. Να ξεστραβωθούν, να πάρουν πεντε εφόδια, η ζωή δεν είναι λιάζομαι, ρεύομαι και κυνηγάω την ουρά μου. Στην αγορά εργασίας περιμένουν ουρά οι σκύλοι, ποιόν θα προτιμήσει ο εργοδότης; Το σκυλί το καταρτισμένο, που θα του απαγγείλει κι έναν θρήνο της Αντιγόνης, ή τον Άρη μου, που ό,τι ευφυέστερο έχει κάνει στην ζωή του είναι θα θαυμάζει με τις ώρες τα κακά του;"

"Δεν με πειράζει που διδάσκει σκυλιά ο Αδωνις Γεωργιάδης. Με πειράζει που διδάσκει σκυλιά ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ".

Η απάντηση του Άδωνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει στην Έλενα Ακρίτα και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής:

"Επειδή αναφέρθηκα στο σημερινό άρθρο της κας Έλενας Ακρίτα, για να τηρήσω την δεοντολογία το ανεβάζω. Φυσικά κάνει λάθος, η εκδήλωση δεν ήταν δική μου, ήταν καταπληκτική, η μέθοδος έχει αποτέλεσμα, τα παιδιά πέρασαν υπέροχα! Ευχαριστώ την κα Σταθοπούλου και την ομάδα της."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Twitter
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελληνική Αγωγή: Η σχολή του Άδωνι Γεωργιάδη διάβασε αρχαία ελληνικά σε σκυλάκια

SHARE: