Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μέτρα στην επέτειο της δολοφονίας του

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μέτρα στην επέτειο της δολοφονίας του
Μέτρα για την επέτειο Γρηγορόπουλου Eurokinissi

Σε καλέσματα για διαδηλώσεις έχουν προχωρήσει οι αντιεξουσιαστές σε Αθήνα (Προπύλαια), Θεσσαλονίκη (Καμάρα), Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Λαμία, Αγρίνιο, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Καβάλα, Κέρκυρα και Καρδίτσα.

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα της Αστυνομίας αύριο για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας στις οποίες έχουν γίνει καλέσματα αντιεξουσιαστών και άλλων αριστερών οργανώσεων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και διαδηλώσεων μνήμης για την επέτειο Γρηγορόπουλου.

Από την Αστυνομία έχει σχεδιαστεί να συμμετέχει στα μέτρα, μία δύναμη μικρότερη από αυτής του Πολυτεχνείου, που θα προσεγγίζει όμως τους 4.000-5.000 αστυνομικούς από διάφορες Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, ανάλογα με τις συνθήκες.

Σαφώς θα χρησιμοποιηθούν τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. για επιτήρηση όπως και τα drones που θα δίνουν εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και σε επιφυλακή θα βρίσκονται και τα υδροβόλα οχήματα της Αστυνομίας «Αίαντες» εφόσον χρειαστούν.

Στην Αθήνα, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για αύριο στο κέντρο της Πρωτεύουσας, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Οι συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν προγραμματιστεί, στην Αθήνα είναι στα Προπύλαια, στις 12 το μεσημέρι, στις 6 και στις 9 το βράδυ και στις 6 το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα. Ανάλογα καλέσματα έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Λαμία, Αγρίνιο, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Καβάλα, Κέρκυρα και Καρδίτσα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα