Αλμυρός: Σύλληψη για τον θάνατο 14χρονης στο παζάρι – Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Αλμυρός: Σύλληψη για τον θάνατο 14χρονης στο παζάρι – Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας
larissanet.gr

Ασύλληπτη τραγωδία στο παζάρι του Αλμυρού όταν ένα 14χρονο κορίτσι εκσφενδονίστηκε στο Λούνα Παρκ, στο γνωστό παιχνίδι χαλί, το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο

Σε μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί μετά την τραγωδία που είχαμε στο Αλμυρό η οποία οδήγησε στο θάνατο μιας 14χρονης.

Συγκεκριμένα, οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ.

Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ στο Παζάρι του Αλμυρού. Ένα 14χρονο κορίτσι εκσφενδονίστηκε στο Λούνα Παρκ, στο γνωστό παιχνίδι χαλί, το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, αφού στη συνέχεια «καρφώθηκε» μεταξύ άλλων παιχνιδιών.

Στο χώρο της εμποροπανήγυρις επικράτησε χάος καθώς μέσα στο χώρο που ήταν γεμάτος με κόσμο διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει το νεαρό κορίτσι, που από την πτώση είχε καρφωθεί σε άλλο παιχνίδι.

Οι γιατροί για αρκετή ώρα έδιναν μάχη για την ζωή της κοπέλας η οποία είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άκρα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να καταλήξει . Η Αστυνομία ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό παίρνοντας μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 10.30’ χθες το βράδυ κι ενώ το παιχνίδι «χαλί» του λούνα παρκ ήταν γεμάτο από κόσμο. Μικροί και μεγάλοι είχαν ανεβεί στο παιχνίδι που αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και αναπηδάει, εκτοξεύοντας τους καθήμενους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το τοπικό e-thessalia.gr, ενώ η περιστροφή πλησίαζε στο τέλος της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς μικρών παιδιών, που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από το έδαφος. Κάποια στιγμή η άτυχη κοπέλα εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά της, από μεγάλο ύψος και κατέπεσε με σφοδρότητα στα κάγκελα διπλανού παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα

Οι αυτόπτες μάρτυρες τρομοκρατήθηκαν και «πάγωσαν» στην εικόνα. «Κρατούσα την κόρη μου με τα δυο μου χέρια που μελάνιασαν, για να μην εκσφενδονιστεί», δήλωσε στη «Θ» η αυτόπτης μάρτυρας που ανέφερε πως θα κάνει καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη του παιχνιδιού. Στο σημείο έσπευσαν γιατροί από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, πυροσβεστικό όχημα, οι πυροσβέστες του οποίου απεγκλώβισαν το κορμί της 14χρονης από τα κάγκελα, καθώς και περιπολικό με αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος.

Η άτυχη μαθήτρια είχε πάει στο λούνα παρκ χθες, τελευταία ημέρα του παζαριού. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα