Αμερικανική Πρεσβεία: Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα ενόψει Χριστουγέννων

Αμερικανική Πρεσβεία: Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα ενόψει Χριστουγέννων
Αμερικανική Πρεσβεία Eurokinissi

Σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας συνεχιζόμενων απειλών από διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις, θα παραμείνουν τα μέτρα ασφαλείας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τι αναφέρει η Αμερικανική Πρεσβεία για την Ελλάδα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αμερικανική Πρεσβεία αναφέρει πως κατά τη διάρκεια των εορτών τα μέτρα ασφαλείας στην Ευρώπη θα παραμείνουν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα εξαιτίας συνεχιζόμενων απειλών από διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις και μεμονωμένα άτομα.

Η ανακοίνωση της Αμερικανικής Πρεσβείας:

«Τοποθεσία: Ελλάδα – Σε ολόκληρη τη χώρα

Συμβάν: Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, εξαιτίας των συνεχιζόμενων απειλών που παρουσιάζουν διεθνικές τρομοκρατικές οργανώσεις και μεμονωμένα άτομα τα οποία εμπνέονται από βίαιη εξτρεμιστική ιδεολογία, σε όλη την Ευρώπη.

Οι βίαιοι εξτρεμιστές, συνεχίζουν να εστιάζουν σε τοποθεσίες όπως χριστουγεννιάτικες αγορές, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νυκτερινά καταστήματα διασκέδασης, τοποθεσίες (θρησκευτικής) λατρείας, κόμβους μεταφορών και άλλους μαλακούς στόχους στους οποίους συχνάζουν τουρίστες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα