Ανάμεσα στους κρατούμενους του τροχαίου στην Κορινθία και ο παιδόφιλος του Μοσχάτου

Ανατροπή κλούβας του μεταγωγών που μετέφερε κρατούμενους στις φυλακές της Τρίπολης
Ανατροπή κλούβας του μεταγωγών που μετέφερε κρατούμενους στις φυλακές της Τρίπολης EUROKINISSI

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο σημείο στις δύο το μεσημέρι, ενώ απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι συνολικά 6 κρατούμενοι και 8 αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν όλοι στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο 43χρονος παιδόφιλος του Μοσχάτου βρίσκεται ανάμεσα στους επιβαίνοντες κρατουμένους που εκτελούταν η μεταγωγή τους για τις Φυλακές Τριπόλεως με κλούβα της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αθηνών που εξετράπη της πορείας της και ανετράπη στην Κορινθία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν είναι ανάμεσα στους τραυματίες και αν έχει τραυματιστεί είναι πολύ ελαφρά.

Το περιστατικό συνέβη στην έξοδο της Ολυμπίας Οδού προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Τριπόλεως-Καλαμάτας. Το ακριβές σημείο είναι στη συμβολή του Κλάδου Κ1 του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας και του Κλάδου Λεύκτρου-Σπάρτη με τον κλάδο Κ1Α2, στην Κόρινθο.

Η μεταγωγή θα κατέληγε στις Φυλακές Τριπόλεως και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες η κλούβα στην οποία επέβαιναν 16 κρατούμενοι, ανάμεσά τους και ο 43χρονος και 8 αστυνομικοί εξετράπη της πορείας της στην στροφή της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο και ανετράπη.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο σημείο στις δύο το μεσημέρι, ενώ απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι συνολικά 6 κρατούμενοι και 8 αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν όλοι στο Νοσοκομείο Κορίνθου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών καθώς όλοι έχουν ελαφρά τραύματα. Οι υπόλοιποι 10 κρατούμενοι είναι καλά στην υγεία τους και αργότερα αναμένεται να συνεχιστεί για όλους τους κρατούμενους η μεταγωγή τους με άλλο υπηρεσιακό όχημα.

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ατύχημα, διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Αναφορικά με τον 43χρονο παιδόφιλο από το Μοσχάτο υπενθυμίζεται πως πέρα από τις δύο ήδη γνωστές υποθέσεις αποπλάνησης σε βάρος δύο ανηλίκων κοριτσιών εκ των οποίων το ένα 14χρονο κορίτσι αυτοκτόνησε στον Σταθμό του ΗΣΑΠ Μοσχάτου, υπήρξε και τρίτη καταγγελία πάλι από τους γονείς μίας 14χρονης που φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα της πρώτης με την τελευταία περίπτωση. Καθώς όμως η υπόθεση βρίσκεται πλέον στην κύρια ανάκριση η καταγγελία αυτή έχει δοθεί αρμοδίως στον Ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Φυλακές, Τροχαία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σοβαρό τροχαίο στην Κόρινθο: Ανατράπηκε κλούβα που μετέφερε κρατουμένους

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Έρευνες για τρίτη ανήλικη-θύμα του 43χρονου

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Προφυλακιστέος ο 43χρονος

SHARE:

24Media Network