Αναστολή μαθητικών δρομολογίων στις Σέρρες

Αναστολή μαθητικών δρομολογίων στις Σέρρες

Στον ''αέρα'' οι μαθητές μετά την αναστολή της μεταφοράς τους από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Σερρών. Δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις του υπ. Οικονομικών

Την αναστολή των μαθητικών δρομολογίων από την Τετάρτη, ανακοίνωσε το υπεραστικό ΚΤΕΛ Σερρών μετά τη μη καταβολή της αποπληρωμής του χρέους τους.

Άκαρπες απέβησαν τελικά οι δεσμεύσεις που έλαβε από το υπουργείο Οικονομικών, το υπεραστικό ΚΤΕΛ Σερρών, για την μερική αποπληρωμή του χρέους για τα μαθητικά δρομολόγια, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οριστικά ,σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Σερρών, Θ.Γιαννακόπουλου, τα μαθητικά δρομολόγια.

''Παρότι πριν από δέκα μέρες το ΚΤΕΛ Σερρών έλαβε την υπόσχεση από τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, για τη σταδιακή αποπληρωμή του χρέους, που συνολικά αγγίζει τα 3.5 εκατ. Ευρώ, εντούτοις τα ταμεία του ΚΤΕΛ παρέμειναν άδεια με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χρήματα ούτε για πετρέλαιο'' επισημαίνει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θ. Γιαννακόπουλος.

Από τις συμβάσεις μεταφοράς μαθητών εκκρεμεί η καταβολή ποσοστού 28% για το έτος 2011-2012, ενώ για το τρέχον έτος δεν έχει καταβληθεί το παραμικρό ποσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στρατιωτικοί μεταφέρουν μαθητές σε ειδικά σχολεία

Πηγαίνουν στο σχολείο σε καρότσα αγροτικού!

SHARE: