Ανατίναξαν ΑΤΜ σε τράπεζα και έφυγαν με τα μετρητά

Εργάτες επιδιορθώνουν τις ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας στον Άγιο Δημήτριο μετά την εμπρηστική επίθεση στο Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ), την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Εργάτες επιδιορθώνουν τις ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας στον Άγιο Δημήτριο μετά την εμπρηστική επίθεση στο Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης (ΑΤΜ), την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στόχος αγνώστων έγινε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Πέραμο-Οι δράστες με την μέθοδο «PLOFKRAAK» ανατίναξαν το ΑΤΜ και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα

Στόχος αγνώστων έγινε στις τρεις τα ξημερώματα το ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 376.

Οι δράστες με την μέθοδο «PLOFKRAAK» παροχέτευσαν μίγμα αερίου στο ΑΤΜ και το ανατίναξαν, καταφέρνοντας έτσι να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα μετρητά και να τραπούν σε φυγή.

Από την έκρηξη το ΑΤΜ διαλύθηκε ενώ προκλήθηκαν φθορές και στην τζαμαρία της εισόδου της τράπεζας.

Υπενθυμίζεται πως χθες τα ξημερώματα, άγνωστοι είχαν επίσης ανατινάξει ΑΤΜ σε σουπερμάρκετ στα Καλύβια, φεύγοντας όμως άπραγοι, καθώς σε αυτή την περίπτωση το μηχάνημα διαλύθηκε μαζί με τις κασετίνες με τα χρήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου

PLOFKRAAK: Η εισαγομένη μέθοδος ανατίναξης ΑΤΜ για κλοπή-Περίπου 30 περιστατικά στην Αττική

SHARE: