Ανατροπή στην κλοπή-μαμούθ του Βόλου: Τα 1,3 εκ. ευρώ έγιναν 50.000

Ανατροπή στην κλοπή-μαμούθ του Βόλου: Τα 1,3 εκ. ευρώ έγιναν 50.000

Ανασκευάζει τα περί 1,3 εκ. ευρώ ο Νικ. Δεληγεώργης - Σήμερα δήλωσε ότι τελικά κλάπηκαν από το δωμάτιο του αδελφού του 50.000 ευρώ

Ανασκευάζει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, για τη διάρρηξη στο σπίτι τους, ο Νικόλας Δεληγεώργης, που με δηλώσεις του σήμερα στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TRT, τόνισε ότι οι διαρρήκτες πήραν ποσό 50.000 Ευρώ από το δωμάτιο του αδελφού του και μάλιστα δεν υπήρχαν λίρες!

Όπως ανέφερε ο κ. Δεληγεώργης, η διάρρηξη έγινε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην παραλία του Βόλου, σε διαμέρισμα, όπου διαμένει ο αδελφός του.

ADVERTISING

Ο ίδιος είπε ότι τα χρήματα του Ιδρύματος, του οποίου διαχειριστής είναι ο αδελφός του Γεώργιος Δεληγεώργης, είναι σε τράπεζες. «Δεν υπάρχουν ούτε εκατομμύρια, ούτε λίρες στο διαμέρισμα. Ο αδελφός μου υποστηρίζει πως είχε στο δωμάτιό του περίπου 50.000 Ευρώ τα οποία λείπουν. Δεν ξέρω αν είχε λεφτά στο δωμάτιό του, ούτε λίρες. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει λίρες και είχε μόνο 50.000 Ευρώ τα οποία έκλεψαν από μια συρταριέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η αρχική αναφορά στην Αστυνομία έκανε λόγο για κλοπή 1,3 εκ. ευρώ και για 400 χρυσές λίρες, η οποία όμως ανασκευάστηκε ως προς τον αριθμό των λιρών, που δηλώθηκε ότι ήταν 900, χωρίς να υπάρξει διαφορετική αναφορά, ως προς την αρχική δήλωση για το 1,3 εκ. ευρώ…

«Μου είπε ότι είχε 50.000»

Σε άλλη τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Ε» ο Νικόλας Δεληγεώργης αφού αναφέρθηκε στο Κοινοφελές Ίδρυμα που είχε συστήσει με διαθήκη ο αείμνηστος αδελφός του, που ήταν συμβολαιογράφος και στο έργο που επιτελεί στην τοπική κοινωνία, δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι ο αδελφός του είχε χρήματα στο διαμέρισμα που μένουν μαζί και ότι ο ίδιος στο δικό του υπνοδωμάτιο δεν είχε χρήματα.

«Τα χρήματα του Ιδρύματος είναι στις τράπεζες. Ο αδελφός μου, δεν μου είχε πει ότι έχει χρήματα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι μου είπε ότι είχε 50.000 Ευρώ και όχι αυτά τα ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας», δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο κ. Δεληγεώργης παραδέχτηκε ότι δεν ήταν στην κατάθεση που έκανε ο αδελφός του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και πρόσθεσε ότι «ο αδελφός μου με διαβεβαιώνει ότι το ποσό είναι 50.000 Ευρώ και όχι περισσότερα».

Ερωτηθείς σχετικά αν ο αδελφός του είχε στο σπίτι και χρυσές λίρες, ο κ. Ν. Δεληγεώργης είπε ότι δεν γνωρίζει αν υπήρχαν στο σπίτι.

Καταλήγοντας είπε ότι αν η Αστυνομία εξιχνιάσει την υπόθεση θα φανεί πόσα χρήματα πήραν οι διαρρήκτες, καθώς τα χρήματα αυτά προορίζονταν για το ίδρυμα και για κοινωφελείς σκοπούς, ενώ ζήτησαν να επιστραφούν τα χρήματα.

Ισχυρισμός για 1,3 εκ. Ε και λίρες

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή ο ρεπόρτερ δήλωσε ότι μίλησε με υψηλόβαθμο στέλεχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που του είπε ότι υπάρχει ισχυρισμός για κλοπή ποσού 1,3 εκ. Ευρώ και πολλές εκατοντάδες λίρες.

Πηγή: magnesianews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κλοπή-μαμούθ στο Βόλο: 'Σήκωσαν' 1,3 εκ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες

SHARE:

24Media Network