Ανετράπη στρατιωτικό όχημα στα Γιάννενα. Τέσσερις τραυματίες

Το στρατιωτικό τζιπ μετα την συγκρουση με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό επτά ατόμων το πρωΐ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου 2015. To τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 07.00 πάνω στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού, στην Ε.Ο. Τρικάλων - Καρδίτσας. Το στρατιωτικό τζιπ, συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 7 στρατιωτικοί της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών(ΣΜΥ) στα Τρίκαλα.
Το στρατιωτικό τζιπ μετα την συγκρουση με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό επτά ατόμων το πρωΐ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου 2015. To τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 07.00 πάνω στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού, στην Ε.Ο. Τρικάλων - Καρδίτσας. Το στρατιωτικό τζιπ, συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 7 στρατιωτικοί της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών(ΣΜΥ) στα Τρίκαλα. EUROKINISSI

Η έντονη νεροποντή που έπληξε την πόλη των Ιωαννίνων προκάλεσε τροχαίο με εμπλοκή όχημα του στρατού. Στο νοσοκομείο Χατζηκώστα μεταφέρθηκαν ελαφρά οι τραυματίες

Στρατιωτικό όχημα ανετράπη και τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο επιβαίνοντας σε αυτό, μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο με ένα φορτηγό και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 15:00, με έντονη βροχόπτωση και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. Οι δύο στρατιωτικοί, καθώς και ο οδηγός με τον συνοδηγό του φορτηγού, οι οποίοι επίσης τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

(Πηγή: epirusgate, Φωτογραφία Αρχείου)

SHARE: