Φονικό στα Ανώγεια: Παρέδωσε δεύτερο όπλο στις Αρχές η οικογένεια του 30χρονου

Φονικό στα Ανώγεια: Παρέδωσε δεύτερο όπλο στις Αρχές η οικογένεια του 30χρονου
Φονικό στα Ανώγεια Eurokinissi

Η οικογένεια του 30χρονου παρέδωσε δεύτερο όπλο στην αστυνομία, την ίδια ώρα που ασκήθηκε δίωξη στον 29χρονο.

Παραδόθηκε στις Αρχές από τον αδερφό του 30χρονου και δεύτερο όπλο που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στα Ανώγεια, ώστε να προχωρήσουν οι βαλλιστικές έρευνες.

Στο σημείο του φονικού βρέθηκαν 9 κάλυκες ενώ, όπως αναφέρει ο Alpha, οι 8 από τους 9 κάλυκες υπάρχουν υποψίες ότι προέρχονται από ένα όπλο ενώ ένας κάλυκας φαίνεται να προέρχεται από 9αρι όπλο και κατά τις εικασίες της αστυνομίας πρέπει να είναι από το όπλο του 30χρονου νεκρού.

Σημειώνεται πως νωρίτερα, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου οδηγήθηκε ο 29χρονος γιος του ενός θύματος. Κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο γείτονά του, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε σκοτώσει τον πατέρα του.

Ο άνδρας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 14:00 ενώπιον του ανακριτική και κατά την μεταφορά του τηρήθηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με χαρακτηριστικό είναι ότι μπήκε στο Δικαστικό Μέγαρο από την πίσω πόρτα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost.gr.

Τα αίτια του διπλού φονικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως ο λόγος του καυγά ανάμεσα στον γιο του 63χρονου και του Γιώργου Ξυλούρη δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές – που είχαν λυθεί προ πολλού – αλλά ένα… παρκάρισμα.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πιάστηκαν στα χέρια.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου.

Ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στο διάβα του και μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φαίνεται να είπε: «Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε».

Προσπάθησε να τον σταματήσει και σύμφωνα με την ιαστροδικαστική έκθεση ο 63χρονος φέρει χτυπήματα στο πρόσωπο κάτι που δείχνει ότι ο Ξυλούρης πριν τον πυροβολήσει τον χτύπησε προκειμένου να καταφέρει να μπει στο σπίτι του.

Ο γιος του 63χρονου ήταν εκείνη την ώρα στο μπάνιο, όπως είπε ο ίδιος στις αρχές. Ακούγοντας τις φωνές της μητέρας του και τον πυροβολισμό πήρε το δικό του όπλο και πυροβόλησε 7 φορές τον Γιώργο Ξυλούρη.

Μάλιστα μία σφαίρα βρήκε ευτυχώς στο πόδι έναν άλλο κάτοικο των Ανωγείων τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Μετά το συμβάν ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη τράπηκε σε φυγή και παραδόθηκε παρουσία των δικηγόρων του λίγες ώρες αργότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα