"Αντάρτικο" από τους δημάρχους κατά των νέων σταθμών διοδίων

ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ (EUROKINISSI / ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ)
ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ (EUROKINISSI / ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ) EUROKINISSI

Τρεις δήμαρχοι ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στη δημιουργία νέων σταθμών διοδίων και στις αυξήσεις στις τιμές. Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις διαρκείας

Στην ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών κατά της δημιουργίας νέων σταθμών διοδίων στη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο, και κατά της σχεδιαζόμενης αύξησης του αντιτίμου στα διόδια των Αφιδνών, προχωρούν οι δήμαρχοι Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, Διονύσου, Ιωάννης Καλαφατέλης και Ωρωπού, Ιωάννης Οικονομάκος.

Οι νέες τσουχτερές τιμές στα διόδια

Οι τρεις δήμαρχοι, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, ζήτησαν να παραβρεθούν στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για την «Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων» προκειμένου να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους. Επίσης, αποφάσισαν να ενημερώσουν βουλευτές, κόμματα, φορείς, ΜΜΕ και τους πολίτες των δήμων τους.

Όπως σημειώνουν "σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση έχει αφήσει έντονα τα σημάδια της, οι πολίτες δεν μπορούν να επιβαρυνθούν με ένα επιπλέον ποσό στις αναγκαίες και καθημερινές μετακινήσεις τους".

Το θέμα να συζητηθεί εκ νέου έως την Τετάρτη στα δημοτικά συμβούλια των τριών δήμων και αναμένεται να αποφασιστεί σειρά κινητοποιήσεων.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές - φωτιά των νέων διοδίων

SHARE:

24Media Network