Antreas Rigo: Κοσμοσυρροή με μηχανές στο σημείο που σκοτώθηκε στην κόντρα με τον φίλο του

Antreas Rigo: Κοσμοσυρροή με μηχανές στο σημείο που σκοτώθηκε στην κόντρα με τον φίλο του

Οι φίλοι του Antrea Rigo συγκεντρώθηκαν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος όπου ο "Antreas Rigo" σκοτώθηκε σε επικίνδυνη κόντρα με έναν φίλο του.

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση του τραγικού θανάτου του γνωστού YouTuber και stunt rider, Antrea Rigo, ο οποίος φημιζόταν για τα κόλπα που έκανε με την μηχανή του.

Ο νεαρός, το βράδυ της Τρίτης επιχείρησε μαζί με έναν φίλο του να κάνουν μια επικίνδυνη κόντρα στον περιφερειακό του Αιγάλεω. Στην ουσία, προσπάθησαν να περάσουν δίπλα – δίπλα ο ένας από τον άλλο σε ανάποδη κόντρα, την ώρα που είχαν αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το βίντεο καταγραφόταν από την κάμερα του Rigo, όπως συνήθιζε να κάνει.

Ωστόσο οι δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες, 25 και 30 ετών, να χάσουν τις ζωές τους επί τόπου.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/02) οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν κυριολεκτικά κομματιασμένες τις μηχανές.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στους φίλους και τους followers του νεαρού που γέμισαν τα social media με μηνύματα στη μνήμη του.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, δεκάδες νέοι με μηχανές και χωρίς, μαζεύτηκαν στο σημείο που σκοτώθηκαν τα δυο παιδιά, για να τιμήσουν τη μνήμη τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα