Απαγωγή Γ. Κυπαρίσση: Άγνωστη η τύχη του επιχειρηματία – Έκκληση της μητέρας στους δράστες

Απαγωγή Γ. Κυπαρίσση: Άγνωστη η τύχη του επιχειρηματία – Έκκληση της μητέρας στους δράστες
Απαγωγή επιχειρηματία έξω από την οικεία του στο Ντράφι Eurokinissi

Πενήντα μέρες μετά την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία Γ. Κυπαρίσση από την περιοχή Ντράφι και κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει, καθώς η επικοινωνία με τους δράστες έχει διακοπεί.

Αίσθηση προκαλεί η κίνηση της οικογένειας να προχωρήσει σε μία ανοιχτή επιστολή – έκκληση μέσω της μητέρας του 40χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, προς τους απαγωγείς του, ζητώντας του να αποκαταστήσουν την επικοινωνία ξανά μαζί τους, να προσφέρουν αποδείξεις ζωής του Γιώργου και να συνεχίσουν την διαπραγμάτευση.

Ο επιχειρηματίας απήχθη στις 29 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στο Ντράφι και έκτοτε έχουν περάσει 50 ημέρες μακριά από την οικογένειά του.

Η επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια έχει διακοπεί εδώ και ένα εύλογο χρονικό διάστημα και σκοπός αυτής της ενέργειας από πλευράς της οικογένειας είναι να πείσουν τους απαγωγείς να επιστρέψουν στην διαπραγμάτευση και να μάθουν ότι ο άνθρωπός τους είναι καλά.

Σε επικοινωνία της με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Όλγα Κυπαρίσση, που περιμένει με αγωνία κάποιο νέο, έκανε την εξής δήλωση, απευθυνόμενη στους απαγωγείς:

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα».

Πλέον, αυτό που μένει, είναι οι απαγωγείς να ανταποκριθούν σε αυτή την δραματική έκκληση της μητέρας του Γιώργου σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Άλλωστε και οι Αρχές ως προτεραιότητά τους την απελευθέρωση του 40χρονου είχαν θέσει ως προτεραιότητα και αφού πάνε όλα καλά και ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές μετά να πραγματοποιήσουν την όποια έρευνά τους.

Αν όμως οι απαγωγείς δεν ανταποκριθούν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα σε αυτή την έκκληση, ενδεχομένως και η εμπλοκή των Αρχών να πάρει άλλη τροπή όπως και οι προτεραιότητες να αλλάξουν ως προς την έρευνα…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα